josefine

josefine

måndag 12 september 2011

Underbart ~

Min helg har vart så sjukt bra.
Fredag va de skola osvosv..
Lördag, först satt jag lite vid datan, tänkte blogga men orkade inte, sen så såg jag att de va folk som skrev att dom skulle till media markt och kolla på Ulrik Munther. Jag smsa Jessika och sa att han skulle dit, hon blev galen ringde upp mig och sa att hon va tvungen att åka dit, sen frågade Erica vad jag skulle göra idag, sa att jag skulle åka och kolla på Ulrik med Jessika. Erica fråga om hon fick följa med och självklart får hon de, bästavänner lixom  ?
Iaf, vi åkte dit, men hann tyvärr inte se han sjunga men vi fick autografer och en helt underbar kram.
Sen sprang/gick och hoppade vi upp till A6, där vi gick runt lite som 3 galna, aa.. jag vet inte vad man ska kalla de. Kul va de iaf.
Sen på kvällen åkte vi till Branten/Hovslätt för att hämta saker till Jessika & Erica. Men Maria (Ericas mamma) va inte hemma, så vi gick till Jessika. Där jag och Erica bäddade rent i hennes säng, hhi.. Och Jessika själv tog kattlådorna. BLÄÄÄ! vem vill lixom ta i bajs ? :O
Sen så åkte vi och lämnade Erica på råslätt där hennes söta mormor bor :)
Sen åkte jag och Jessika hem till mig, och på bussen va de en sjukt full tjej som gick och speglade sig minst 8 gånger från ljungarum till stan, nästan lite väl löjligt.. menmen, har man dåligt minne eller är man väldigt beroende av sig själv så är de faktiskt tillåtet..
Aja, sen när vi kom hem så gick Jessika ut med egon någonstans och jag gick till jordbrovallen för att träffa världens snyggaste kille. (Inga namn nämns..)
Sen vid typ 23.55 så gick jag hem och så va ju självklart Jessika där. Vi gick och la oss och sov..
Söndag.. vaknade, satt vid datan osvosv.. Sen åkte jag och Jessika hem till henne och typ lagade mat och sen gosade med hennes urgulliga katter. (Tjockis, Sven & Askar, bilder kommer) Tjockis är den stora svarta katten,  Sven den lilla katten & Askar den gråa !
Vi var också ute lite, hihi..
Sen vid 5 tiden kom Erica och vi gick ner till parkeringen och tog massor av bilder, hehe.
De va så sjukt kul.. Måste säga att denna helgen glömmer jag aldrig..
Även fast jag trodde att jag drömde bort hela lördagen.
BILDER !