josefine

josefine

måndag 30 juli 2012

Jockiboi ♥♥♥♥♥♥♥

Efter ett långt och behövligt  telefonsamtal så tar jag mig nu en skön stund och kollar på "jockiboi och hans vänner show" den verkar helt asum! Men ni får ha de bäst!
Jockiboi är kiiiing!
Fått en fråga om ifall jag får några kommenterar på min blogg?

Svar till dig Felicia!
-Ja, de får jag! Men jag publicerar dock inte alla, utan bara endel.. Jag känner att alla behöver faktiskt inte veta vad alla kommenterar! En hat kommenter eller en snäll kommentar vilket som, dom som skriver hat kommentarer tycker jag är helt okej! Jag bryr mig inte faktiskt.. Hata mig om du vill, jag tänker inte lägga det på minnet.. Men kan däremot skriva upp de på en lapp som jag senare kastar iväg!
Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka!

eller iaf nästan (a)

Så sjukt trött på den här skiten nu!
Sedan några veckor sen har du blivit helt konstig.. Jag är som luft för dig för tillfället! Du bryr dig inte ett skit längre.. Du tror att hela världen bara handlar om dig,. men nej! Inte någonstans..

Okej, jag ska inte säga något mer om dig nu! För det kommer ta år att skriva allt.. Men kom inte tillbaka till mig sen bitch!

Förlåt..

Hej alla fina läsare!
Internet ville inte funka igår när vi kom fram, men nu har pappa fixat det och jag är lyckligast i världen! Känner verkligen inte för att blogga från mobilen.. haha, de går inte ens på min tegelsten! ;)
Igår åkte vi iaf från oskarshamn vid 9 tiden tror jag för att åka till båten som gick 10.50! Och den båten är den tråkigaste i världen antar jag... Fanns verkligen inget att göra förutom att läsa/sova och titta ut över havet... Hade ingen säning heller typ :o och då är det illa.. jag klarar mig inte utan att smsa.. Och ni vet ju själva hur det är.. Folk hör alltid av sig när man inte har någon säning eller ska sova osv.. Aldrig annars.. Men jag svarade alla så fort jag kunde! :)

Och idag har vi i stort sätt solat och badat. Riktigt asum må jag säga. Fast inte i havet, utan i en liten mysig och varm sjö här på gotland.. Och nu ska vi strax käka lite, sen vet jag inte mer, men jag hör väl av mig senare idag! Ha det bra, ni är bäst!