josefine

josefine

fredag 17 februari 2012

Saknar..

Jag har tänkt på det så länge nu & jag måste få skriva vad jag tycker, skiter fullständigt i  vad ni tycker om det! Ni behöver inte läsa, men de handlar om min mormor, om killar, & lite annat!

Jag saknar väldigt mycket!
Jag saknar min fina mormor som är en ängel i himlen.. Hon va den bästa jag visste, man kunde åka till henne när man ville, hon hade alltid tid med sina barn & barnbarn! Hon visade alltid hur betydelsefulla vi var, hon tyckte inte om när man lekte med hennes "gäddhäng" haha! Men de älskade vi, & hon skrattade alltid så fint!
När de va vinter älskade hon att vara ute och gå i snön, då de faktsikt lät så där jobbigt under fötterna, på mig gnisslar de i tänderna, men mormor älskade det!
De gör ont att tänka på hur underbar hon faktiskt var, jag känner hur tårarna tränger, men kan inte med att gråta!
Jag vet att hon alltid är med mig, vart jag än befinner mig så finns hon alltid med!
Hon är den som gör mig glad! Att kolla på bilder på henne är de bra, men de bästa skulle vara att få träffa henne igen! Tänk va enkelt allt va om man inte skulle dö? De finns INGEN som är värd att dö, iaf inte innan 90 år! Eller inte ens då, om man ändå kunde stoppa åldern & leva hela tiden, skit samma hur många människor de skulle finnas, man skulle väl kunna flytta till en annan planet om de var så? Det hade ju vart helt kanon om man kunde göra det! Tänk om de va så enkelt!
Snälla fina underbara bästa mormor, jag hoppas att du vart med mig nu när jag skrev detta! För jag vill bara att du ska veta hur mycket jag faktiskt älskar dig! Du är världens finaste! Glöm aldrig det!

Min katt som är på samma ställe, hos mormor & har det bra!! Träffade han senast för något år sedan, för han flyttade sedan till min morfar!

Jag saknar alla i Östra SK, jag saknar fotbollen.. Allt skratt, alla minnen, alla människor, alla träningar, alla matcher, alla förluster, alla vinster!  sommarskolan, vattenkriget, allt var så underbart, man tog ut sin ilska på planen & levde sedan resten av dagarna glad!
Nu för tillfället får jag inte träna & har inte gjort de sedan i juni senast! De är hemskt!
Jag vill kunna göra så mycket mer, få så mycket mer tillbaka!

Jag saknar också 4 av de bästa killarna som funnits i mitt liv!

Simon! Han är den vackraste jag vet, jag säger att han inte längre finns kvar, att jag glömt allt, att jag inte tänker på honom! Men jag drömmer till och med om honom! Han & jag hade de bra ihop! De va mysigt, roligt & helt underbart! Jag va den gladaste människan i livet! Men nu vet jag inte vem jag är längre, jag försöker vara glad, försöker vara positiv, skratta le & ha lika roligt ändå! Men de är inte lika enkelt, de finns alltid något som tar emot! Hur mycket jag än vill spola tillbaka tiden, går de inte!
Jag vill verkligen, jag vill jag kan jag ska.. men inte denna gången, så tänkte jag förr.. också lite ibland, men inte idag!

Otto! Du är en jag en gång började gilla! De va jobbigt, kul, fint & helt underbart på samma gång! Nu har vi inte träffats sen i somras & de är helt otroligt jobbigt! Jag saknar dig något enormt, du är min allra bästavän hur mycket vi än bråkar, du är en som jag aldrig kommer glömma! Även om du hatar mig så kommer du alltid vara den bästa! Jag har aldrig sagt att jag hatar dig även fast jag velat, men de tar emot och jag kan inte få ut orden! du får vara hur arg, sur & elak som helst, de kommer inte hjälpa!
Vill du inte ha med mig att göra är de helt okej! De är ditt val! Men glöm aldrig, att du är den bästa jag vet & jag älskar dig!

Ludde! Jag gjorde ett stort misstag att jag ens träffade dig! Du va så speciell på ett sätt & jag trodde jag kunde lita på dig, men de visade sig att de kunde jag tydligen inte kunde det! De du gjorde mot mig gjorde ont, att jag ens kunde gå med på allt! Men men, gjort är gjort, men man kan alltid ha de som ett stort misstag i livet, för de får alla någon gång!
Du får tycka vad du vill om mig, men du är speciell, men jag skulle aldrig kunna ta upp kontakten med dig, hur mycket jag än saknar dig!

Gabbe! Dig blev jag jätte kär i en gång, de va så underbart att träffa dig den skolavslutningen då du slutade 5an & jag slutade 6an! Då du sa "kom, jag kan följa med dig upp" & i hissen, då jag fick min första kyss av dig! Du sa derekt efter att jag kommer alltid att vara den bästa du kysst, men de bröts när vi gjorde slut efter 2 månader och 3 dagar! Den dagen va en av de mest hemska i mitt liv!
Jag satt i caspers rum .. Du sa "Jossan, jag vet att detta kommer inte funka, så jag gör slut nu" Jag bröt ihop & låg i min säng & grät resten av den kvällen! De va jobbigt, menmen.. kärlek är inte alltid lätt!


















Kram! :(

jippicalje!

hejhejhej, äntligen fredag, underbart.. Trots att vi har lov så är fredagar alltid speciella, helt underbart, idag ska jag hem till mamma. WIIEEE ! Äntligen.. Jag står helt seriöst inte ut här hemma!
En liten snorunge som luktar kiss, en tant som är irriterande som ett bi, och luktar rök!
Idag ska jag & Erica iaf träffa Erik & någon random Markus , och kanske Jessika, hell yeah! Kommer bli en bra och rolig dag förhoppningsvis!
Sen ikväll blir de mys & tag hemma hos mamma, för imon ska jag till bodaborg, jeeeehhhaa!

Känner att de inte blivit så mycket bloggande denna veckan, men de kan jag inte hjälpa för jag har haft ett liv, konstigt. SVAR, NEJ=?!?!!
Men vi hörs imonkväll kanske, får se om jag orkar, ha de bra, hejdå! :*