josefine

josefine

torsdag 27 oktober 2011

Torsdag...

En vanlig torsdag, när man inte vart i skolan!
Inte kul någonstans att vara hemma, jag går hellre till skolan än att sitta hemma..
Kan inte påstå att de är speciellt kul.

Har inte sagt något om operationen än, men de gick iaf bra, har haft ont och vart trött i 3 dagar nu. Känns ju lite sådär, men imon ska jag till skolan hur ont jag har eller hur trött jag än är. De jobbigaste komer bli på musik, för mitt öra är inte så van vid ljud... Men så är livet, hehe. Hoppas ni mår bra iaf, :)

Min statistik!
Den har gått upp från 5 till 40 på typ några minuter, ibland är de bra att lägga ut saker på facebook. hihi, jätte kul att ni tittar på den, men kommentera gärna också, de skulle vara väldigt uppskattat.
Aja, nu ska jag börja plugga, ha de bra. hejdå =)


 
/ Jossan

Vackra vänner ♥

Jag vill bara säga till de personer jag älskar mest (räknar bort familj & släkt) så är dom har två de bästa som hänt mig !

Jessika Bennfors och Erica Kullander!
Tack för att jag har er!
Ni skinner upp mina dagar när jag är som mest nere.
Jag hade inte måt som jag gör idag om jag inte hade er.
I erat sällskap kan jag inget annat än skratta.
Folk tycker vi är störda, men de tycker inte jag, vi är bra!
Finns inte nån som jag känner som är så bra som er.
Tillsammans klarar vi allt!
Denna måndag som denna bild togs, så kul har vi inte haft på länge, de har vart mycket ledsna minner den senaste tiden, men nu hade vi kul alla tre, och jag tror att vi alla tre kom och tänka på andra saker än de trista.
Men ni ska veta att ni får mig att vilja gå vidare, ni gör mina sekunder , mina minuter, mina timmar, mina dagar, mina veckor, mina månader, mina år. Ni gör hela mitt liv så att de blir bra !
Att sitta och beskriva er som person skulle ta mig en evighet, och på den evigheten kan vi göra så mycket mer, för ni vet hur mycket jag verkligen älskar er !♥

Liter bilder sedan i måndags!
















/ Jossan ♥