josefine

josefine

torsdag 5 juli 2012

Jag må ha dåliga stunder i mitt liv, men de har alla!
Men jag är ändå så otroligt lyckligt lottad så att de inte finns bättre! Jag älskar mitt liv, jag gör verkligen det!  Hur det än är! trots att jag bråkar med flera stycken, men ska jag vara ärlig så klarar jag mig nästan bättre utan dom!

En fråga..?

Hejsan, jag måste bara fråga dig.. Men har du löshår?

Svar.. haha, ser de verkligen ut som löshår? Jag tycker inte att mitt hår ser ut som det iaf! Så nej, jag har självklart inte löshår, detta är mitt riktiga och har alltid vart! Jag skulle nog inte ens kunna använda löshår om jag sen måste, jag älskar mitt hår på alla sätt även fast jag kanske tycker att de är lite kort ibland.. men man har såna ryck! Har man haft långt hår ett tag så känns de jätte kort ibland, speciellt om man bara klipper 2 cm.. Jag kan få ångest över sånt!



jag ljög... jag är visst inte alls så bra på att göra pannkakor kanske.. lyckades med 5 av 12 typ..
jag är grymt duktig på att göra pannkakor, så vill ni ha kan ni ju komma hit!

JAG ÄLSKAR ER !





håller mig inne..

Jag vill egentligen ligga ute och sola idag igen, fast ryggen.. men nej då ska jag vara hemma och ta hand om Egon som ännu en dag är dålig i magen.. wiho.. :'(

2 underbara killar!

Jens Ullberg! ♥
17 år och helt underbar!
Jag finner inga ord för hur mycket du betyder för mig.. Jag finner inga ord för hur glad du gör mig.. Du har hjälpt mig genom mycket, du får mig att må bra genom att bara behöva lägga ut en status på facebook eller svara mig i chatten vilket du alltid gör!
Du är en kille som ger alla mycket respekt! När jag skickade en vänförfrågan till dig på facebook så trodde jag verkligen aldrig att du skulle acceptera, men de gjorde du och ännu mindre trodde jag att du skulle svara när jag skrev till dig i chatten, men de gjorde du också! Jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få träffa dig, få umgås med dig och få leva ett roligt liv med dig som vänner.
En kille som dig hittar man inte vart som helst! Du är speciell & söt!
Din personlighet har du verkligen visat att den är stark!
Du har fått över 100 människor att må bra, att dom hittat tillbaka till sig själva och allt!
Utan dig skulle jag nog inte vara den jag är. Jag skulle inte tyckt att jag ser bra ut, men jag har fattat att i någons ögon gör jag säkert det..
·         Tack för all din hjälp & jag hoppas verkligen att du läser detta med dina egna ögon!

Lägg till han som vän eller prenumera på honom på facebook! : JENS ULLBERG! ♥






Nisvet Suljic

20 år och en fantastisk kille!
Jag kan inte hitta ett ända ord för hur mycket jag verkligen tycker om dig Nisvet!
Kan ju börja med att tacka för all din hjälp!
Allt du skriver på din blogg och allt du skriver på facebook får verkligen mig att må super bra!
Jag kan inte fatta hur du kan vara som du är, du hjälper 100 tals personer genom några få ord.. De räcker med att du skriver ” du som läser detta är vacker” och jag får ett leende på läpparna.. Det kanske låter barnsligt eller osant.. Men de är så sant så jag skulle kunna sätta pengar på det!
Du är en vacker kille på alla sätt, både på insidan och på utsidan!
Ditt utseende får mig att falla för dig direkt! Jag skulle kunna gifta mig med dig pga all hjälp jag fått… du har fått mig att få bättre självförtroende än vad jag haft innan, jag har alltid tyckt att jag är ful och sånt där.. men jag är inte det och de är tack vare din hjälp! Tillsammans med din blogg och facebook mår jag asum!
Tack ännu en gång Nisvet, jag älskar verkligen dig och hoppas att du läser detta!

Lägg till han som vän eller prenumera på honom på facebook! : NISVET SULJIC




Visst jag skrev typ lite saker som dom båda har hjälpt mig med.. men den ena har hjälpt mig med något och den andra har hjälpt mig med något annat.. fast de båda kanske handlar om självförtroende eller något sånt!
Men skit samma, dom är underbara och jag älskar båda två på alla sätt!
Izzah Bjurek!
Du är så himlans fin, en vän som dig är de nog svårt att hitta! JAag må vara avundsjuk på dig vissa gånger, men de är bara för att du träffat så otroligt många kändisar.. fått så många kramar och snackat med så otroligt många!
Du är helt bäst, trots att vi bara träffat varandra 2 gånger, första gången va på rix fm för inte så länge sen! Men jag kan inte fatta.. just då kändes det som om vi känt varandra i typ 10 år, du la ditt huvud mot min axel som om vi vore bästavänner! Jag vill verkligen lära känna dig mer, för du är så himla bra! Puss! ♥


Om man gör snoppen illa på jobbet, får man skade-stånd då?
 
Detta måste jag säga, att de gjorde verkligen min kväll!
Och även detta gjorde min kväll igår..
 
|
|
|
v
 
Mamma: Min Dotter, huset brinner. Spring!
Dotter: Okeeej, vänta jag ska bara skriva det på Facebook!
Mamma: Okej, tagga mig!!!
Dotter: Okej, men vänta mamma du har väl inte facebook?
Mamma: Oj juste vänta! vi gör en facebook till mig så du kan tagga mig!!!! :D
Dotter: Okej! sen måste vi springa!!! :D
 
Pappa: Min son, huset brinner. Spring!
Son: Okeeej, vänta jag ska bara skriva det på Facebook!
Pappa: Okej, tagga mig!!!
 

Problemet till varför jag började bita på mina naglar är pga killproblem!
Jag måste säga att jag umgås häldre med killar än med tjejer!
Killar snackar inte skit
Killar är roliga
Killar är bara helt enkelt bäst!
Men nu snackar jag om dom som man bara har som kompis och inget mer!
Jag har sagt många gånger att jag hatar killar eller hur? Men vet ni.. De är såna killar som bara uttnyttjat mig.. sagt att jag är den vackraste flickan i världen, sagt att jag är de bästa som hänt dom osv.. ni vet killars repliker... Men jag har svårt för att ta emot det, jag tror inte på när någon säger de längre.. Även fast jag vet att jag har en fin insida som många inte vet om.. Jag må vara ful, tjock och jobbig! Men insidan är vacker! Lär känna mig och sen kan du komma och säga vad du tycker om mig!
Bara på 10 månader har jag blivit uttnyttjad av 5 olika killar så att säga.. Jag har inte direkt älskar någon av dom, för att jag vet att jag inte borde göra det! Men en av dom,(simon) älskade jag, men han hatar jag verkligen nu.. Han krossade mitt hjärta tillräckligt mycket för att inte ens få en andra chans..
De jag vill ha sagt är att jag älskar killar, men de finns typ 10 tjejer som jag verkligen jätte gärna umgås med, och de är för att dom är trogna vänner som aldrig snackar skit, eller iaf inte om mig eller någon annan av mina vänner!

Erica Kullander ♥
Kajsa Johansson ♥

Josefine Gillisson ♥
Linnea Sjöholm ♥
Sophie Randau ♥
Tasneem Fahd ♥
Emma Anner ♥
Linn Josefsson ♥
Madde Berggren ♥
Lisa Axelsson ♥

Det finns fler, men dessa tjejer är de något speciellt med! Kärlek till er!
Dålig bloggning de senaste dagarna.. men här har ni lite bilder från mina underbara dagar med bästavän!