josefine

josefine

onsdag 8 augusti 2012

Kärlek!





Den är verkligen så himla bra, så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart!

Träffa en fin vän!

Drar mig mot stan snart för att träffa en fin vän i stan strax! :)
Så vi hörs sen!

Bästavän!

Jessika Bennfors Åstrand?
jag vet att jag inte är den där perfekta tjejen, den där perfekta bästavännen..
Jag vet att jag gör fel många gånger!
Jag vet att jag inte alltid visar att jag finns för dig, även fast jag gör det!
Du har vart

min bästavän genom många år nu! Trots att vi bråkat och haft barnsliga diskutioner om allt och lite till så är du alltid min bästavän!
Du är bäst, kom ihåg det!
Vad som än händer i framtiden så kommer jag alltid att minnas dig som min bästavän, som den vännen jag har så otroligt bra minnen med! En som jag alltid har roligt med! En som vart med mig länge genom vårt och tort! Den som vet allt om mig nästan! Du är en fin tjej som jag saknar något otroligt just nu!
En som jag aldrig vill förlora även fast jag har kunnat säga det ibland, men inte menat det!
Jag kan säga mycket när de händer saker, men allt sånt menar jag inte! Och du kan också säga saker som du inte menar! De vet jag!

Kommer du ihåg alla minnen? (okej inte alla, de blir svårt), men typ när vi va på roselund? när vi träffades första gången, du kommer där med jäkla kattsand och frågar om du får klappa Egon? När vi bara ligger och stirrar rakt in i väggen och sen skrattar? Förra sommaren? husvagnen? När vi blev jagade av bilar? När vi va hos bonden? När vi spelade Cs .. dag in och dag ut? När jag skjutsade dig på cykeln och vi jagade Lucas och Olle, och hittar dom i en buske? xD , när vi alltid va i min bastu? När vi körde svartamadam? När vi körde 13-0? När vi lekte någon jäkla lek och min soffa var en bil? xD


Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag blir gammal med dig, få uppleva allt med dig!

Jag älskar dig! ♥