josefine

josefine

måndag 23 juli 2012

eejjuuu

Om du ska skämmas över mig, gör du det då! Men du kan inte räkna med mig länge till! Du hade en chans, men tog den ej!..
man kan ju inte ens bestämma med sina närmsta vänner att man ska träffas längre.. för just den dagen så säger dom att man inte kan och då kunde man vart med en helt annan som iaf håller det man lovar!
Jag är trött på denna skiten nu.. fuck tha shit!

Webb ♥

Jag har tråkigt, och de är tur att jag har min älskade webb då!




S.F ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag vill, jag kan och jag ska... släppa dig, men jag har aldrig sagt när..

jag måste bara berätta detta!

HHAHAHAHAHAHHA! jag kan verkligen inte sluta skratta åt detta..
Men när jag och Jossan va på stan så gick vi förbi ett par som stod och prata om något! Och precis när vi går förbi så säger mannen.. "- Men..men,.. Ligger de ända där borta i skiten?" Och hans dialekt va nog den goaste på länge!
Och sen när jag skulle kolla buss så va de en man som satt i busshytten och snacka med mig och Jossan om massa random grejer.. Men när jossan gick så fråga han mig om vi kunde byta nummer.. och alltså? Jag känner ju han inte ens,, och sen för den andra delen kallar han mig Pippi Långstrump bara för att jag har så sjukt mycket fräknar... :(

Vi träffade också på lille Coffe (en lärare) Det va väldigt trevligt, pratade nog i ungefär 20 minuter.. hhaha.. Han är riktigt gooo! bästa läraren, jag lovar! :D

ASUUUUM!

Hemma igen!
shit va kul jag har haft, och shit vad jag har saknat Jossäää! Men nu har vi träffats, och vi har snackat hur mycket som helst, de kan jag ju iaf lova er! Helt underbart! 

Men nu ska jag dunka musik och hitta på något, ;) haräää gott! Pusshej :*

Jej!

Hallojsan!
Snart ska jag träffa min fina Jossääää, underbart! vi har inte träffats sen skolavslutningen, helt sjukt! .. Jag saknar henne så mycket så att de gör ont i mig! Men idag så... DÅ JÄKLAR! De ska verkligen bil jätte kul, men vad vi ska göra.. De är en annan 5a.. men något hittar vi väl alltid på!
Så jag hoppas ni får en rölig kväll med mycket skratt, och sånt!
pusshej!

PS: de kommer en grej senare idag, glömde nämligen att blogga om det den 21.. Men bättre sent än aldrig!. Så kolla gärna bloggen senare idag!