josefine

josefine

söndag 24 juni 2012

jag behöver 67 tittare till på min blogg innan denna månaden är slut! Då når jag mitt rekord som slogs i April.. 901 tittare på en månad är jag rätt glad för! Jag är ingen känd bloggare & kommer aldrig bli! Jag bloggar för att jag inte har något liv vissa dagar & för att jag en gång skaffade det och nu tycker jag att de är rätt kul ändå! Skriva om dagar, och mycket annat! hehe! :D

han gav dig mig en kyss, log och sedan drog..

Jag saknar dig...

Kimm Svensson!

Världens bästavän!
Vi har inte träffats på hur länge som helst.. Men de är dock pga mig.. Jag skrev till dig vad jag tyckte, men de va ingen annan som vågade.. Jag får ta den skiten... vad du än väljer.. Att vara min vän..? Eller lämna mig.. bara tanken får mig att gråta..
Du va den i bästa i mitt liv.. Jag kunde berätta precis allt för dig... men nu vet jag inget längre.. Jag vill bara spola tillbaka tiden till så som de va innan..
Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få dig, skulle kunna ge dig hela världen om jag kunde! Du är guld värd och inte värd mig.. Jag förstår om du hatar mig... Men vad som än sker så kommer jag alltid att älska dig! Du är en underbar vän och en sån som alla borde ha!

Mitt humör för att städa?














och nu ska vi INTE mobbas....

Guten morgen!

Jaaaa de är tyska.. 
Idag är de söndag. en regnig söndag också.. inte sådär jätte kul?
menmen,.. idag tror jag att jag ska leka med erica, :)
& sen ska jag troligtvis träffa jonte och hugo en stund också, om erica vill om jag nu är med henne! :)
Men först ska jag bädda min säng och såntdär tråkigt,, men vi hörs ;)