josefine

josefine

fredag 29 juni 2012

De bästa i Eurovision..

Nu har jag nästan lyssnat igenom alla eurovision låtar igen, man kommer ju inte ihåg alla nu efter.. men dessa är faktiskt riktigt bra.. Dom står dock inte i ordning, för sånt är bara jobbigt! Men här är dom jag tycker är bäst!

Mandinga - Zaleilah
Waterline - Jedward
Aphrodisiac - Eleftheria Eleftheriou
STAY - Tooji
La La Love - IVI ADAMOU
Euphoria - Loreen

Är så otroligt kär.. ♥♥♥

Världens bästa!
Världens mest underbara!
Världens grymaste!
Världens finaste!
Ja vad mer kan man säga!.. Jag är kär och jag menar det verkligen..
Den får mig att må bra, den får mig glad men ändå ledsen, för den påminner om en saknad vän, en vän som jag tyckte om på alla sätt, en vän som alltid fanns, en vän som jag kunde prata med allt om!


Men de är inte han jag är kär i.. för den jag är kär i den här låten! Jag lyssnar på den hela tiden, den får mig verkligen att tänka på allt mellan himmel och jord!

http://www.youtube.com/watch?v=BtNCRjYDKe0&feature=BFa&list=PL2E787180B63017BA
http://www.youtube.com/watch?v=BtNCRjYDKe0&feature=BFa&list=PL2E787180B63017BA
http://www.youtube.com/watch?v=BtNCRjYDKe0&feature=BFa&list=PL2E787180B63017BA
http://www.youtube.com/watch?v=BtNCRjYDKe0&feature=BFa&list=PL2E787180B63017BA

LYSSNA PÅ DEN! ♥♥♥♥♥♥♥

tjolla

tjing tjang tjong snoppen har betong! Kom typ in för en timme sen, har vart ute och gått en halv mil, och sen cyklat på träningscykeln i en halvtimma!
Tycker faktsitk att jag är lite duktig iaf! Nu ska jag försöka hålla detta tills jag får börja gymma, om jag nu får det då..

Annars har jag faktiskt inte gjort ett skit idag, vart hemma och tagit de lugnt.. busade lite med sötnosen, och gosade med sjuklingen (egon).. Han har jag också vart ute med ett antal gånger...
Sen skulle jag vart med Erica idag, men så blev de ju inte.. För Anna hade mitt busskort, och de va ju inte så bra :(
Men nu ska jag gå in i duschen, ha en fin kväll, vi kanske hörs igen.. annars så ska jag kolla på skräckfilm vid 22.55 på 5an sen! Wiii.. om jag vågar då alltså.. ;/
Genom eld, vatten, solsken, regn, gräs, löv, träd, buskar och hus! Så finns du alltid vid min sida, du visar hur mycket jag betyder för dig, och jag för dig! du är den absolut bästavännen jag har måste jag säga! Du är allt från himmel till jord, från universum till sol!

Vi står varandra så nära att man inte ens kan ändra på det!
Hon är den som vet allt om mig mellan himmel och jord, hon vet vad jag känner för folk, hon vet ALLT om mig! Hon är den absolut bästa människan på denna jorden, iaf "vänskapligt" .. Jag snackar med henne dagarna långa! Träffas vi inte så smsar vi, vi "snackar aldrig i telefon" för ingen av oss gillar det!
Men vi har iaf bråkat 1 gång på 7 hela jävla år! Fattar ni hur underbart det är!
Erica är en man kan lita på, en som kan snacka om allt, hon hittar alltid perfekta ord för allt när hon väl är seriös!

För några veckor sen tappade vi kontakten nästan helt, tyvärr.. Men jag skickade ett sms och skrev att jag kan inte kalla henne bästavän längre.. men de ångrar jag! Men som alla andra gånger de är något så snackar vi om det, och de löste sig! Sån tur..
Jag ska aldrig mer säga att hon inte är min bästavän för det kommer hon alltid att vara, vad som än händer.. Jag skulle aldrig klara mig utan henne vid min sida.. Hon är mina sekunder, mina minuter, mina timmar, mina dagar, mina veckor, mina månader & mina år!

7 hela år och dom är oslagbara, vi har upplevt massor tillsammans!
Från att leka i sandlådan, gunga, åka rutschkana, leka sand"i"man, klättra i träd och vara allmänt blyga... Vad är vi nu? vi är 2 puckon som fortfarande beter oss som barn ibland, men vad gör det? Man ska vara barn hela livet så de är bara att köra på!
Vi kan också ha våra stunder då vi inte gör något utan bara stirrar i en vägg och skrattar åt absolut ingenting!
Vi har också våra stunder då vi är lite halvt sura på varandra..Men de har alla..

Vi kommer överens om allt!
Vi skäms inte för nånting, vi åker buss i pyjamas, springer ut och dansar halvt nakna, lägger oss rakt på marken på en random plats och bara tar de allmänt lugnt! Springer ut i skogen mitt i natten för att kissa.. Seriöst, vi har så sjukt kul hela tiden! 



Lämna mig aldrig, för jag kommer aldrig lämna dig!
JAG ÄLSKAR DIG !! PUSS ♥

opps..





















Hej igen kompisar.. folk har frågat mig hur jag sätt ut genom tiderna, och här är lite bilder från 2010.. hehe.. lite fjortis här och där.. menmen... sånt är livet.. ? :D

Den du litar på, litar på någon annan också.

Äntligen fredag, äntligen helg!

... Eller juste.. jag är ju ledig varje dag.. hihi (a)