josefine

josefine

tisdag 10 juli 2012

haha.. ^^_^^


Gudomlig låt egentligen!

One we're rolling
Two I wanna hear you scream
Three I'm gonna have a rush tonight
Four like you have never seen

You wanna see me naked, wanna see me undressed for you
You wanna touch my body, feel me over you
You wanna take my shirt away, you wanna see me stripped
You're watching every inch of me and now you're gettin' dipped

Ah ha ha

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

You wanna kiss me once, you wanna kiss me twice, ah ha ha
You wanna lick me up, just like a bottle of ice
You take me to the beaches, you want me on the floor
No matter what I give to you, you will be screaming for more

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

Oh, let the mood be hot tonight
like all the friends see limo ride
Let the sunshine knock your mind
Some everlasting fun be fine
Lalala lala la la
lalala lala la la
Lalala lala la la
lalala lala la

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

Love, love, love, sex and sunshine
Love, love, love, sex and sunshine
1. På nöjesfältet! 
Liseberg, Gröna Lund & Skara Sommarland är riktigt bra raggningsställen. Alla är glada & speedade på nöjesfält. Många tjejgäng sätter sig bara på en bänk och försöker se snygga ut, och väntar på att killarna ska komma fram. Så ska ni inte göra. Inga killar tycker att det är roligt med ett gäng hårt sminkade och svåra brudar, det är ingenting att ha. De vill ha naturella tjejer. Se till att ragga lite i köerna och kanske ta mod att föreslå att ni ska åka någonting kul tillsammans? Se till att även byta nummer så ni kan ringa eller smsa om ni tappar bort varandra ;)

2. På språkresan eller lägret!
Kanske ska du på språkresa till en rolig ställe i sommar? Eller ett läger du har sett fram emot jätte länge? Passa på att lägg in en sommarflört på någon snygging. Eftersom att man är i en grupp och sammarbetar mycket på läger och språkresor behöver du inte oroa dig för att ditt span kommer vara långt ifrån dig. Det bästa är kanske inte att hångla med han första dagen. Ta lite tid på dig och vänta om han ger dig några tecken eller annat. Lägg in lite stötar och passa verkligen på när ni är ensamma ;)

 
3. Bjud hem honom och massa vänner en regnig dag!
Gråa och regninga dagar hör inte till sommaren, men ibland dyker de upp ändå.. Varför inte ringa några kompisar och snyggingen i parallellklassen och bjuda dem på en filmkväll med massa roliga filmer, eller kanske en skräck för att göra allt lite mysigare? Prata lite extra med snyggingen och om du har tur så har ni en del gemensamt ;) Kanske är han ett riktigt kap? Flytta lite närmare så ni får en bra konversation! Och om han dissar dig, då har du iallafall fått bekräftelse på att han inte gillar dig. Men oroa dig inte, det är flera veckor kvar tills skolan börjar. Allt kommer vara glömt tills skolstarten ;)

4. Utomlands!
Hotellragget är riktigt svårt, ett av det svåraste. Det är just därför det är som roligast att lyckas. Du kommer skratta åt dig själv högt efteråt, tro mig. Men om du ser en snygging som du blir intresserad av, varför inte försöka? Ni kanske aldrig kommer träffas igen ändå ;) För att få det extra bra, se till att han är svensk eller pratar svenska iallafall. Den bästa raggningsrepliken är "Men, är du också svensk?" Då kan jag garantera att ni får en konversation tillsammans! Kanske leder det till och med till att ni går på stan tillsammans. Vore inte det grymt?

5. På cupen!
Nu på sommaren är det mycket cuper, handboll, fotboll, innebandy och annat.. Det sprids även mycket sjukdommar och bakterier. Ett exempel är munherpes, så var försiktig. Men vem vill strula med 20 stycken när man inte ens kommer ihåg namnet på dom? Inte jag iallafall! Välj istället ut en i mängden som du blir intresserad av och ta reda på vilket lag han går i och vilka speltider han har. Gå dit med ditt lag eller några kompisar och heja på hans lag. Efter matchen ger du honom ett stort leende och frågar vad han och laget ska göra senare/på kvällen. Resten kommer ni på själva ;)

6. På stranden!
Om du ska vara helt ärlig nu: Skulle du våga gå fram och störa två snygga killar när de ligger och blundar och solar med hög musik i hörlurarna?  Nej, precis.. För att lyckas med strandraggningen är det bra att vara aktiv på stranden. Ta med en beachvolleyboll, kubb eller något annat roligt spel och bjud in era span! Aktiva tjejer är roliga tjejer och det gillar killarna ;) Desto roligare du och dina vänner ha desto mer killar kommer ni få på kroken. Dessutom har ni ju kul? vem vill inte ha det liksom.. ;)

7. Facebookflörten!
Detta är nog den vanligaste flörten. Den som alla vågar göra. Hur lätt är det inte att hitta en snygging på facebook och börja skriva lite. Räcker med att man skriver "hej" och börjar snacka liksom.. Se till att han inte bor för långt bort bara. Se till att byta nummer, kanske om någon ska logga ut kan du ju alltid skriva något i stilen "Men smsa om du vill snacka mer" och det nummer. Det brukar alltid funka.. Visa att du är lite intresserad. När ni sedan ska träffas första gången kanske det är lite roligare om ni tar med varsin kompis. Kanske passar de två tillsammans? Om ni matchar, var ensamma nästa gång ;)

SantSantSantSantSantSant


Jag kommer sakna dig min vackra prinsessa under domma två dagarna!
kommer heller inte bli någon bloggning förens på torsdag igen! :)








Idag drar jag till Ericas mormor för att sova där tills imon.. För vet ni vad? Klockan halv 7 imon bitti så drar vi till ölandsdjurpark, WOHO! De ska bli så jäkla najs! Sjukt taggad! Jippikalje! :D 












Nisvet






Min andra, men bästa kärlek!

Jag tvingar ingen att läsa detta.. Men jag vill skriva av mig! Jag är ingen såndär person som gnäller över sitt liv, har psykiskaproblem eller nått sånt! Men från igår så har allting bara känts så overkligt! 

Det hela började med att jag hade en dröm om Simon, Tim, Erica och mig!
Jag och Erica skulle upp till hemköp för att handla åt våra föräldrar.. Och självklart kommer Tim och Simon där.. Inget jag direkt visste om eller ville.. Jag fick ångest panik och ville springa bort.. men istället blev jag överlycklig och sprang fram till Simon för att säga hej, och samtidigt springer han mot mig... Jag hoppar upp på han och han säger hur glad han är för att få se mig igen! Och jag grät av lycka!
Vi gick iväg en bit mot stationen.. och pratade igenom allt som hade hänt, alla rykten som sas, men inte va inte ens sanna.. Han bad om  förlåtelse och allt va bra igen, vi gick tillbaka till hemköp för han skulle va med tim hela dagen och jag och Erica skulle handla!
Simon kom fram och kysste mig sådär mysigt och sen gick han! Jag va den lyckligaste i världen!
När vi hade handlat och hem & lämnat maten så åkte vi till stan igen, och jag tänkte att allt de Simon sa, de sa han bara för att han visste att jag skulle bli glad.. Men så när vi kom till stan igen.. Vi gick runt och jag får syn på Tim igen.. Men vart va Simon? Jo han gick bakom oss.. Han ropade på mig och jag vände mig om med ett leende! Vi stod och pratade länge, mycket länge! Sen säger Erica att hon måste hem. Så vi gick till busshållplatsen.. Simon tar min hand och säger att han är lycklig med mig! sen frågan han om jag ville följa med till han, och ja.. De är väl klart man säger ja? 
Så vi åkte hem till han, mös, kollade film och hade roligt tillsammans! Mitt liv va underbart! 

Sen vaknade jag.. Och hade nästan tårar i ögonen för att de bara var en dröm.. Så jag va verkligen tvungen att gå ut med Egon, rensa tankarna och sånt där.. Men de hjälpte inte.. Den enda stunden som jag verkligen va sådär riktigt glad igår, de va när vi va på stan, jag Erica och Jonas! vi skrattade, töntade oss och hade bara riktigt kul.. Menmen.. Livet är ju inte alltid lätt även fast man kanske alltid vill det!

mobbas INTE sa ja väl te dig!

http://www.youtube.com/watch?v=WzQ6Jcnd5FA&feature=plcp


Vill ni så kan ni ju alltid gå in och kolla på den här ;)