josefine

josefine

torsdag 28 juni 2012

Fantastiskt bra!

Min dag va bra från början till slut måste jag säga ! Började med att jag gick upp, gick ut med egon och sen satt vid datan och väntade på att erica skulle messa mig! Och de gjorde hon och jag åkte till stan och mötte upp henne! Sen gick vi runt lite, sen vid typ 2 så gick vi till rocksjön och träffade hugo & jonte! Sen så badade vi och sen åkte erica hem:( Och efter ett tag så kom koffe. Och då gjorde vi typ inget... Men efter det så typ gick vi btill rocksjön igen och då åkte dom gummibåt igen! Och sen åkte jag hem och åt, sen tog mig tid till 20 minuter på cykeln! Och sen nu har jag precis vart ute med egon! :) Men ha en fortsatt trevlig kväll/natt :)
Första träffen = pinsamt.
Första kyssen = himmelsk.
Första kärleken = oersättlig.
Första hjärtkrossningen = oförglömlig.

Godddagens! ♥

Min gårdag blev en underbar dag! Jag umgicks med Erica hela dagen så att säga.. Eftert att ha hämtat Bea, så vid 3 typ! Vi hade de asum, gick på stan, träffade kjelleboooi & tittade på extremt många killar! wehoo! Vi provade också någon extremt ful klänning i mina ögon är den iaf ful! Sen om någon har en sådana så hoppas jag att den är fin i era ögon.. (Bild kommer snart upp)
Sen efter stan stack vi hem till henne, eller vi hann hoppa av bussen sen kom hennes mamma, uffe och mikkis och hämtade oss vid huluäng för att vi skulle till Maxi (mazzzki), efter att ha vart där så va vi på branten, och hade de trevligt! Åt jordgubbar och sånt dära gott! :)
sen vid 9 ungefär tog jag bussen hem, och då samtidigt messade jag med världens bästa kille! Han som gjorde mig lycklig, men ändå sårade mig riktigt mycket! Men gjort är gjort, och de går inte att ändra på! Jag är lycklig nu och det är det bästa! Och han är fortfarande den bästa killen i mitt liv så att säga!
När jag kom hem tittade jag lite på fotbollen, och åt! Men fotbollen va inte så intressant, så jag och Casper kollade på en film istället, den va faktiskt riktigt rolig! "WHiTE SHiCKS"
Efter filmen så somnade jag nästan direkt! Eller jag messade lite innan!

Och nu idag så har jag ingen aning vad som händer, mer än att jag ska vara med Erica, hihi! Detta ska bli "våran" sommar, weho! :D

Men vi hörs antingen ikväll, under dagen, eller imon igen! Ha en bra sommar dag! :D 


Den extremt fula klänningen!.. 

Tyget...

Öppet..?

Snygga skor.. 

Ännu en bild på den fula klänningen.-.- 

BRAAAAAAAAAAAA! :D