josefine

josefine

tisdag 24 juli 2012

Kärlek!

När man får ett sånt här gulligt meddelande i loggen på facebook så blir man tårögd.. Alltså de kunde ju vart sms eller vad som helst, jag menar inte att de är något speciellt med att få det på facebook.. De bästa är i stort sätt när man säger saker och ting.. face to face!

Men detta skrev min fina bästavän till mig precis nyss!


Hej hjärtat, ville bara säga förlåt för alla gånger jag svikit dig. Jag försöker hålla det jag lovar, försöker att minnas det jag lovar. Och jag menar det verkligen, förlåt för alla svek.
Jag är så otroligt glad över att ha dig som vän, och att kunna berätta allt för dig är så jävla underbart! Du är min klippa, mitt ljus. Utan dig klarar jag mig inte. Du är bäst och jag kan inte fatta att vi vart vänner i bara 7 år... Känns som vi känt varandra hela livet.
Jag älskar dig mega mycket, vi måste verkligen träffas när du kommer hem från Gotland! Och ha så kul på Liseberg imon! ♥


Och här är mitt svar! : 

Hej älskling!
Åh, va söt du är! De är lugnt! Och jag måste säga detsamma, förlåt för alla gånger jag svikit dig, men de är sånt som händer tyvärr! Men vi kan ju iaf prata om det så det är ju bra!
Du vet att jag aldrig kommer lämna dig hur rädd du än vart för de härom dagen! Men jag kommer verkligen ALDRIG lämna dig! Och så rädd som du vart häromdagen har jag vart länge, jag är rädd att du en dag ska komma och säga att vår vänskap längre inte funkar eller så! Och jag vill inte att de ska hända!
Jag kan prata med dig om precis allt, och du med mig! Du är en skatt från havet som jag en gång hittade på branten! De va bara massa lycka där och den delade du med dig av till mig, jag är överlycklig vid din sida baby!
Och ja 7 år är ändå rätt mycket, mer än typ hälften av våra år! vi har jämt kul, men detta året har det vart mycket mer allvarligare, vi är inte riktigt dom vi brukar, dom som skämmer ut oss, dom som skrattar åt allt & sånt som vi gjorde förra sommaren om du minns det!
Tack gumman, jag ska ha de för himla bra, och du får ha de så sjukt bra här i jönköping! Och jag ska ha det asum på liseberg imon, och ja vi ska ses när jag kommer hem!
Älskar dig med hela mitt hjärta och mycket mer! ♥

Man blir helt enkelt tårögd! Jag älskar dig Erica Kullander!  






 

Sån där underbar känsla ni vet!

hejsan hoppsan i galoppsan!
Vad hittar ni på för roligt en dag som denna? Själv är jag för tillfället med kusinen! YEAAAAAAAAAAAAAH!

här har ni lite bilder iaf! 
och nu kom visst andra kusinen och bea också! ;) 
kanske kommer upp mer bilder, de är de ingen som vet :D






















Smart chay_97!

Jag satt precis och undrade vad musiken tog vägen, och börja fixa med alla sladdar men ingenting hände? Och då säger Jenna!! : "du stängde ju av musiken" ... Erkänn att jag är smart? ;')

Jag hatar detta..

Med vatten fyllda ögon tar jag mig snart en promenad för att rensa tankarna.. fan vad jag hatar detta..
denna veckan har vart sjuk och ändå har de bara gått två dagar.. hur ska detta sluta?
Vänner som sviker, killproblem.. och mycket mer.

Casper Modigh! ♥

Broooooder!
Vafan skulle jag göra utan dig vid min sida?
Kommer du ihåg dom dagarna då jag sagt att jag inte vill leva längre, dom dagarna jag mått som sämst... Alla dom gångerna och många fler! Så är de du som hjälpt mig igenom det! Dina ord, dom är bra för mig! Dom är hjälpsamma på alla sätt! Även fast du säger att du inte är så "bra" på att snacka om saker, så är du det! Du får mig ALLTID att le vad du än gör & vad du än säger!
Du är en av dom allra bästa i mitt liv vad någon än säger! För du finns där dag som natt, hela tiden! Frågar alltid hur man mår, lätt att prata med och jag har verkligen sagt allt till dig!
Sådär mycket som du finns för mig, exakt så mycket finns jag för dig vad som än händer!
Du är också en av dom som sätt mig som allra argast, mest ledsen, glad, och helt enkelt mitt vanliga jag!
Och jag är så tacksam över att vi är rätt lika på något sätt och att vi kommit så nära varann som vi gjort trots att vi va omogna och slogs för några årsen .. Betedde oss verkligen redigt omoget...
tack för all hjälp igår kväll också, utan dig då vet jag inte vad jag hade gjort! Du är bäst!
 






 

God morgon!

God  morgon alla söta läsare! Hoppas att ni sovit gott!
Min kväll igår slutade väl bra, tittade på film med Casper! Alvin och gänget.. hahha! xD
Men innan filmen va de kanske inte lika bra.. jag grät ända tills casper kom in i mitt rum och verkligen pratade ut med mig, jag tycker verkligen om den grabben! Ta de inte fel, vi är syskon!