josefine

josefine

söndag 15 januari 2012

Hihi..

Jag måste bara säga att jag fick precis världens gulligaste sms av en underbar person. Och sen vill jag bara säga god natt nu även fast jag inte ska sova, men sov gott och dröm sött! ;)

Lördag - Söndag

Igår trffade jag mina sjukt underbara vänner som verkligen finns för mig dag som natt. Men iaf, igår så träffa jag Erica på stan vid ungefär klockan 1, vi gick och kollade och lite så, sen satt vi på mc och bara glodde som två äkta luffare! Efter ett tag så ringer vi Jessika som vi väntar på, och frågar hur det går för henne... och hon säger, jag är hemma innan klockan 6. Så vi tog oss en tur till A6, där vi träffade en person som blivit gal1 lång, hahahahahha! Nej jag ska vara seriös nu. Efter en tur å A6 åkte vi till stan igen, och väntade och väntade, efter en stund frågar Erica..
-Funkar din plattång,?
-Nej, :s
Så vi åker till Ericas mormor och hämtar hennes, efter det åker vi ännu en gång in till stan för at möta Jessika och åka till mig! :)
Så när vi sitter på 3an frågar jag :
-Jessika, gå ner och kolla när 101 åker..
Jessika säger att den går om några minuter, så jag och Erica hoppar av vid östra centrum för att Jessika skulle hoppat på 101 vid resecentrum, men hon missar den med bara 1 minut eller något, så jag och Erica tar oss en promenix till resecentrum i de blåsiga vädret...
När vi sitter där i typ en timme kommer de två killar som spanat in mig och Erica galet länge, menmen, sånt är livet när man är lika vackra som vi.... haha, nej men när bussen kommer så åker vi till mig, alltså till Kaxholmen, på bussen sitter vi och sjunger dock att de sitter snygga killar där typ 1 meter ifrån.. Men man måste ju bjuda på sig själv eller? :)
Men när vi kom hem kollade vi lite på slutet av "red" den är faktist bra, och sen gjorde vi faktiskt inte så jätte mycket mer, va mest på mitt rum och snackade, smsade och chattade, livet leker!
Sen idag började det bra men slutade inte lika bra, men ni som läser om det har inget med det och göra, bara lite problem som tydligen ingår i familjen..
Men nu ska jag plugga så ha de bra så hörs vi nog igen :)











Puss Jossan ;*