josefine

josefine

söndag 22 januari 2012

100!

hihi, tyck vad ni vill, men jag är faktiskt ganska stolt över att ha bloggat 100 inlägg nu!
Jag fick heller inga tips om vad jag kunde skriva om, men de får bli lite blandat!

Mitt liv som Meimi Josefine Börjesson!

Jag är en tjej på 14 år som bor i Jönköping, jag går i skolan på lj-skolan, mitt favorit ämne är musik, bild och idrott (när jag inte är skadad). På min fritid pluggar jag, är med kompisar, tillexempel:
Jessika ( när vi har tid)
Erica, (när vi kan, känner för det & har tid)
Kajsa (håltimmarna, men borde umgås mer),
Elma (fast inte på så länge nu),
Kimm, (fast inte på ett bra tag)
och endel killar, men de behöver vi inte snacka om!
Jag är också en heldel med min familj, super skönt att bara vara hemma ibland, men de tycker nog de flesta!
Jag har en hund som ni kanske redan vet som heter Geat Egon och är en golden retriver på 8 år, fyller år den 26 september, är gosig och väldigt väldigt extremt snäll mot allt och alla, han är en mes! Han kan också lite trix, som sitt, ligg, vacker tass, high five, och sånt, han kunde mer när han var liten, och jag älskar honom.
Jag har också en kanin somheter Harry (Harryboooy) hihi, jag har inte en aning om hur gammal han är, för jag fick honom av min "kusin" för att dom skulle flytta. Och jag är glad över att ha honom, han är helt underbar!
Jag har också haft 3 hamstrar, Gullefjuttan, Bamze & Sussi, 2 andra kaniner, Skippy & en jag inte kommer på, 2 katter, Elias och Nicke, 2 marsvin Nilla & Nina, men vi gav bort dem till mina kusiner som bor i Habo och har över 200 djur!
Jag ar också haft en hund till som hette Zalmiac, men han fick vi sälja.
Jag har haft fler djur!, men kommer inte på något nu!
När jag va liten red jag, och jag ångrar att jag sluta, de va så sjukt kul!
Jag har också gått på gymnastik när jag var liten! hahah!
Spelat fotboll i Ekhagens IF i 3 år, spelade dock med killar och de va så mycket roligare än att bara spela med tjejer!
Jag spelade innebandy i Östra SK i ungefär 3 år också, men bytte lag nu i höstas till Hovslätt IK, men kan inte spela pga skada som inte blir bättre!


Min familj lite kortfakta:
Min familj kanske jag redan har berättat om, men jag tar det en gång till.
Mina föräldrar är skilda som ni säkert redan vet, menmen,..
Min pappa heter Björn 42 år och bor i Kaxholmen tillsammans med sin fru Anna 36 år och hennes två barn Elin 11 år och Emil 8 år. Det är ett jätte fint hus och fin utsikt. Det tar på ett ungefär en halv timme dit och de ligger mot Gränna hållet om ni inte redan visste det!
Har ni frågor så fråga!

Min mamma heter Pia 40 år bor på Ekhagen tillsammans med sin sambo Peter 42 år och han son Casper 14 år och våran gemensamma lillasyster Beatrice 3 år! Jag har också en storasyster som heter Louise 20 år, världens bästa familj ifall man bortser från endel saker! Men sånt ingår.

Min första pojkvän: 
Min första pojkvän hette Simon och de va när vi gick på dagis, jag kommer inte ihåg det men de va nog inte så seriöst, jag fick själv reda på det när jag hitta ett kärleksbrev på vår gamla dator som mamma/pappa hade skrivit åt mig till honom.


Min första äkta kärlek!
Första gången jag blev riktigt kär va nog när jag träffa Otto Olsson!
Det va på branten, de första han sa till mig var kom hit klockan 12 så kan vi hitta på något kul!
Men så blev de inte, vi satt istället hemma hos Erica, lekte med en vibrerande sak som sedan ledde till hångel! De va helt underbart och jag va riktigt kär!
Han är fortfarande en jag kan tänka på och hur mysigt vi hade det, jag saknar han men vet också att de aldrig kommer bli vi!


Min andra kärlek!
Jag lovade precis en kompis att jag skulle skriva om detta, så visst!
Min andra kärlek som jag fortfarande inte släppt helt är Simon  (alltså inte han jag var tillsammans med på dagis!)
Simon är en helt fantastisk kille som jag verkligen gillat länge nu, ända sedan jag började 7an, så var de kärlek vid första ögonkastet, jag grät när han uppträdde på scen, de pirrade i magen att få läsa hans sms, och jag va bara så himla glad när jag såg han! Är det ett täcken på att man är kär? JA!
Han är den mest underbara killen jag känner, folk kallar oss gifta, men nejm aldrig, eller iaf inte än!
Jag kan säga mer men inte såhär öppet!

saker jag verkligen saknar!
1. Något jag verkligen saknar är mormor som är en vacker ängel uppe i himlen och som övervakar oss alla!
Hon är speciell och jag älskar henne något grymt, hon var det bästa jag hade och hon är bara så bra på alla sätt! Att inte ha träffat henne på 3 år och ungefär 4 månader är bara för hemskt!
Hon är inte som alla andra, hon är inte som någon annan, utan bara så helt klart bäst!
Om man någon gång fick önska sig något som kunde bli sant skulle det vara att få tillbaka henne helt frisk och så som hon var, jag saknar dig mormor!

2. Jag saknar min hamster Bamze, han var helt underbar, jag har aldrig tyckt om en hamster så mycket! Men han lever inte längre kvar hur mycket jag än vill det! Han är en fin ängel uppe djurhimlen!
Jag vill ha honom tillbaka!

3. Jag saknar våran svart/vita katt vi en gång hade men som morfarsedan fick, Nicke... Han är också död nu, senast jag träffa honom var när jag va hos morfar och de va mer än ett år sedan!
Han va en underbar katt som man kunde göra allt med, mysa, ta på honom människokläder & busa med!
Hoppas att han har det bra med alla andra!

4. De finns så mycket mer jag saknar!


Bästavänner!
Jag har många vänner & även bästavänner, som ni redan vet! Men eftersom detta är mitt 100 inlägg så skulle jag skriva om allt jag kommer på och även saker som kompisar bett mig skriva om!

Kajsa Johansson: Du är den jag verkligen litar på till 110% och mycket mer! Vi har känt varandra i 1 och ett halvt år nu, och du vet ändå allt om mig! Sure vi snackade lite på facebook och bdb innan du började på ljungarum, men vi hade typ aldrig träffats och nu är vi som syskon! Jag vill aldrig förlora dig, du är bara för bra ! Jag älskar dig !
Jessika Bennfors: Du är min bästavän, vi har känt varandra i 6 år och jag älskar dig något grymt, du är underbar på alla sätt och jag vill aldrig förlora dig heller!
Steff Svarfvar: Du är den starkaste människa jag känner av mina vänner, du har gått igenom mycket! Vi hade knappast snackat innan du skickade ett sms till mig "Jossan"? jag blev helt förvånad men svarade "Ja?, vad är det" trodde inte de va något allvarligt men fick ett svar där de står "kommer du ihåg att du har sagt, att du alltid finns, så nu har jag en fråga, kan vi snacka, jag behöver din hjälp" Jag blev jätte glad och svarade "ja, de kan vi du kan säga allt till mig",,.. och sedan dess har vi snackat på ett ungefär varje dag, och de är jag glad över, för du är helt underbar! Jag älskar dig och vill bara tacka för all hjälp jag fåt av dig!
Erica Kullander: Du är en som hjälpt mig med så sjukt mycket, en som jag kan säga allt till, du har funnits vid min sida ända sedan vi lärde känna varandra,, förutom de ända bråket vi haft! 1 bråk på sex år!
Jag älskar dig med hela mitt hjärta och du gör mina dagar!
Sophie Randau: Du är bara helt underbar och jag älskar dig!
Josefine Gillisson: Du är en tjej som gör mig glad varje gång jag kommer till skolan, att få en kram av dig varje morgon är helt crazy, du är helt bäst och jag älskar dig!
Kavin Jader: Du är helt perfekt och jag älskar dig!

Det finns så många mer att skriva om, jag älskar er alla! Ni är bäst, jag vill aldrig förlora er, ni gör mitt liv ett steg bättre!


 Kavin Jader
Kajsa Johansson
 Otto Olsson!
 Sophie Randau
 Jessika Bennfors
 Mamma och Peter
 Erica Kullander
 Josefine Gillisson
 Steff Svarfvar
 Steff Svarfvar
 Mamma
 Vackraste systern i stan, Louise!
 Casper Modigh
 Skippy
 Egon
 Zalmiac
Beatrice