josefine

josefine

tisdag 21 augusti 2012

Tjejer: Den bästa pojkvän du kommer få är inte den snyggaste, den roligaste, eller den rikaste ... Det är den som får dig att känna dig älskad & lycklig. Han ser till att du vet att han älskar dig

Livet är konstigt; Man kan gå från att vara främlingar ---> Att vara vänner ---> Mer än vänner ---> Vara främlingar igen...

Ett Förhållande behöver inte vara perfekt, det behövs bara två människor som är äkta mot varandra.

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN: 30 pennor, 12 sudd, 2 kollegieblock.. MITTEN AV MARS: 1 penna du hittade på lektionen ..

Graviditet, Perioder, Bröstcancer,
Nedtryckta, Våldtäkt, Misshandel, Trakasserier,
Smärta ...
- Kvinnor går igenom så mycket, det är därför jag har en sådan stor respekt för dem.

 Son: Mamma?
Mamma: Ja?
Son: Varför heter min kusin Diamant??
Mamma: Det är för att din faster älskar diamanter.
Son: Jag då?
Mamma: Det räcker med frågor, Dick.

Hej. Minns du mig? Vi brukade snacka hela tiden förut. Vad hände med det?

 

De bästa med när man är sjuk är att man får äta mycket glass.. hahha! jag lever för tillfället på piggilin! tummen upp för de! :D

naaw!

Kolla vilka söta bästavänner jag har!


För att bli på bättre humör gör jag såhär....

Ja... jag är ju sur som ni redan vet.. från det ena till det andra.. 
Men för att bli på bättre humör så hjälper det faktiskt med att lyssna på världens bästa Ulrik Munther, Eric Saade & Danny Saucedo!

Det kan nog säkert bli något mer.. men just dom 3 får mig att le igen.. Jag älskar dom grabbarna.. Eller iaf deras musik!
Min önskan idag när jag vaknade idag, den va att jag skulle vara frisk.. inte ha någon feber..inte ha ont i halsen och så... Men den önskan blev inte uppfylld.. Och jag är verkligen en av de få ungdomar som verkligen vill till skolan! Jag har gått typ 10 veckor utan att träffa endel personer.. 
Jag tänker inte vara hemma mer.. jag vill inte.. jag KAN inte det... 
Mina slutbetyg va ju inte de bästa när jag slutade 8an... Och därför vill jag få bättre nu i 9an.. De är även nationella, och så.. Men om jag ska hålla på att vara sjuk hela jävla tiden så kommer jag aldrig klara detta.. Fan också!..

Fick också veta att jag ska vara i grön kub nu också.. och de gjorde absolut inte dagen bättre.. Ett grönt jävla fult skåp, ett mini skåp.. JAG HATAR DETTA!!! USCH!