josefine

josefine

torsdag 12 juli 2012

Vi gör det igen!


Guten morgen!

hallojhalloj! :)
Bloggade inte igår, vilket ni kanske redan sett. Men de va så att jag va på ölandsdjurpark, hade faktiskt riktigt kul måste jag säga! Även fast jag kanske inte vart med Erica lika mycket som jag va med hennes bror så hade jag roligt! Men de hände något som gjorde att Erica inte va med mig, utan umgick mer med Terese & Kim, men de skeeet jag fullständigt i, jag låter henne göra vad hon vill! :D
Och sen går jag hyffsat bra ihop med hennes kusiner och familj så de är ju redigt bra ju! :) 
Vi kollade iaf på djuren, åkte karuseller och BADADE! Vilket va de bästa även fast jag hade världens huvudvärk hela dagen typ! Men shit tha same, sov inte så bra dagen innan, men jag sov iaf en timme på golvet i bussen, ;) Jag kan sova nästan överallt, och hur som helst! Och de är asum! Men de är inte de jag vill berätta! utan, att jag hade redigt oont i röven efter båda bussresorna, dit och hem, men de gick ju över! 

Men nu ska jag börja göra mig iordning, för strax ska jag och Casper gå över till Marianne och Gösta för att sedan åka till Falkenberg och kolla på Stefan och Krister! De ska bli riktigt kul, va och kollade på dom förra året med och de är verkligen galet! :)
Men ni får ha de så bra så hörs vi förmodligen imon!
Pusshej ;)