josefine

josefine

tisdag 3 januari 2012

åh!

Jag måste bara få berätta om världen mest underbaraste kille!
Jag skit i vad ni tycker nu, men han är verkligen en frömkille, han finns för en dag som natt, han bryr sig mer om andra än sig själv, vilket är både positivt och negativt! Han kanske inte är den snyggaste första gången, men titta en gång till och man faller ner direkt!
Albin, du fattar inte hur många gånger om och om igen jag läst våra sms, allt vi skrivit och så! Allt bara ekar i huvudet om och om igen!
Allt är så himla bra när jag vet att du är med, jag menar precis allt!
Du är så himla underbar, tack för att jag har dig världens bästa Albin! <3

GLAD!

Var ju och fixade naglarna igår, erkänn att ni är lite nyfikna iaf, hihi!
Jag är så himla nöjd, tack för julklappen Louise Börjesson, världens bästa syster som ni redan vet, haha!
Ni får inte mobba mina äckliga nagelband, men jag har haft en förmåga att bita på dem när jag vart nervös eller orolig, så dom ser ut som dom gör, och nu ska jag sluta. för jag tycker inte att det är okej att få inflamationer i fingrarna, bara allmänt äckligt och fult och dessutom får man ont! Och jag har haft en inflamation en gång och de gör fortfarande ont efter det, så nej de är inte okej att tugga på dem!!
Men iaf, här är en liten bild på dem, ni får gärna kommentera vad ni tycker, skulle bli jätte glad då!
Och när jag ändå skriver så måste jag säga att min statistick går sjukt bra nu när jag bloggar ganska mycket iaf,... hahha :D GLAD SOM SAGT!!!!!!!!!! :D :D

PUSSSSHEJJJJJ // JOSSAN ! :D <33333333333333

ha-ha-ha!!

HHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ!
Jag vill bara att ni ska veta att jag har världens bästavänner, såna som alltid finns för en, såna som alltid är glad och gör så att man själv blir glad, såna som alltid ställer upp när man är på botten och dom är helt underbara!
Erica Kullander
Jessika Bennfors
Steff Svarfar
Linnea Sjöholm
Kavin Jader
Otto Olsson
Simon...
Kajsa Johansson
Sophie Randau
Och många fler, ni är underbara och de hoppas jag att ni vet! <3









De dumaste jag gjort någonsin är att lita på dig!
Jag är trött på att du slänger ut dig allt som kommer upp i huvudet, jag är trött på att du har spridit massa lögner hit och dit, jag är trött på att du ljuger mig rakt upp i facet hela tiden, jag fattar inte.. hur kunde jag?
hur kunde jag ägna så galet mycket tid till dig? de är nog bland de dumaste jag gjort!
Hur många gånger tog du kontakt med mig?
Hur många gånger ljög du för mig?
Hur många gånger sa du att du älskade mig men menade de inte?
Hur många gånger ska jag behöva ligga och tänka på allt de som vart bra!
De räcker nu, de är över nu, aldrig mer, jag menar verkligen aldrig mer, inte en chans att du och jag säger att vi haft det bra tillsammans!
Jag dög inte från början, men när vi började träffas var de okej, och nu är de som de är, de är helt fucked up och de får vi leva med!
Du vill inte ha med mig och göra, (och tack gode gud för det) och jag vill inte ha med dig att göra!
Så vad ska vi säga?
Ha de bra och skit i mig, jag är ju ändå bara en "upp knullad säl med vingar" som du sa en gång för ungefär 1 ½ år sen.. Så jag får väl lita på det, men hösten förra året de va underbart!
Och jag vill att du ska vet även hur arg jag är på dig, så vill jag att du ska veta, att du är faktiskt en helt underbar kille, en man kan lita på så länge du inte umgås med dina närmsta och helt enkelt, JAG ÄLSKAR DIG fortfarande, hur elak, hur arg och hur bitchig jag kan vara mot dig, men du är inte mycket bättre du heller!
Men som jag sa innan, ha de bra, hoppas du hittar något bättre!