josefine

josefine

måndag 7 maj 2012

R♥O♥B♥I♥N ♥

ta mig tillbaka till den underbara killen jag en dag träffade och blev helt förälskad i!
jag bestämde mig för att de va dig jag skulle kämpa för, de va dig jag ville ha! Jag hade aldrig haft tankarna för dig innan, men sen en dag skrev du till mig! Du fick mig at känna mig som den vackraste tjejen i stan, men jag har fattat att jag inte är det.
Du har visat i över ett år att du gillat mig, även fast vi aldrig hade träffats, du visade att jag va underbar ända tills den dagen kom.. den dagen jag inte ville skulle komma egentligen! Du sa att du har inte tid med mig, men jag förstår dig, du säger att jag är värd bättre, men de finns inte bättre, de finns verkligen inte det!
Du är perfekt på alla sätt som går! Du är min drömkille, du är verkligen det, men de är inget som hjälper! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få dig tillbaka, men de är ingen ide, jag vet att de ändå inte kommer att gå!
Du är en kille alla vill ha, en kille som alla önskar sig, en kille som är sig själv!

Vart du än är och vart du än befinner dig så kommer jag alltid finnas för dig som jag gjorde förr! Att du inte längre vill snacka med mig om saker och ting är upp till dig! Men om de är nått finns jag alltid här för dig och de vet du med!
När jag ser dig vill jag va med dig, de bara är så! jag vill hålla dig i handen och säga att jag är glad över att få vara din, jag vill inte att du ska släppa den, aldrig, jag vill att du bara ska hålla kvar och säga detsamma!
Att jag iaf fick träffa dig två gånger va de bästa dagarna detta året! Du höll som en perfekt kille runt om mig, du kysstes som en drömkille ska, din röst är den finaste som finns!
Jag vet att de aldrig kommer bli vi, men du kan ju ha med dig att jag älskar dig! ♥♥



Robin Ek.

dag 01 – beskriv dig själv

dag 01 – beskriv dig själv

dag 02 – min första kärlek


dag 03 – mina föräldrar


dag 04 – det här åt jag i dag


dag 05 - 10 saker du inte visste om mig


dag 06 – 5 tändande respektive avtändande saker


dag 07 – min bästa vän


dag 08 - din favoritshow


dag 09 – min tro


dag 10 – det här hade jag på mig i dag


dag 11 – mina syskon


dag 12 – i min handväska


dag 13 – den här veckan


dag 14 – vad hade jag på mig i dag?


dag 15 – mina drömmar


dag 16 - tio saker jag inte kan leva utan


dag 17 - 10 saker om dig själv


dag 18 - smink du använder


dag 19 – detta ångrar jag


dag 20 – den här månaden


dag 21 - favoritstaden


dag 22 – dom tio snyggaste killarna


dag 23 – det här får mig att må bättre


dag 24 – det här får mig att gråta


dag 25 - produkter du använder


dag 26 – mina rädslor


dag 27 – min favoritplats


dag 28 – det här saknar jag


dag 29 – mina ambitioner


dag 30 – vad har du hunnit med denna månaden?
 
 
 
 
 
 
 

Jag har otroligt dåligt självförtroende!

men jag heter Josefine Börjesson, bor hos mina föräldrar varannan vecka som ni redan vet, en vecka hos mamma, en vecka hos pappa!
Hos mamma är vi  nu 5 personer under samma tak, jag, Casper, Bea, Peter och mamma! Och självklart egon också, vi bor på ekhagen, mycket trevligt ställe om jag får säga så!

Hos pappa är vi också 5 personer under samma tak, jag, pappa, Elin, Emil och Anna! vi bor ute i kaxholmen, väldigt fint bara lite långt ifrån ibland!

Sen har jag ju självklart min underbara stora syster´yster (http://louiseborjesson.blogspot.se/) , men som flyttat hem ifrån :(

Jag älskar för tillfället livet, helt underbart om jag får säga så! nästan allt är perfekt förutom att de är en pojkvän som saknas, men den killen finns bara med i mina "nattdrömmar" och mina "dagdrömmar" tyvärr!

Annars är jag rätt glad av mig, snäll, typ de jag kan säga för jag är ingen själviskperson av mig! Jag bryr mig om mina nära och kära så mycket som det går!
Jag älskar att umgås med min familj, de är det bästa som finns, även mina vänner! Men familjen går alltid först!

Finns inget mer jag kan säga om mig själv, ni får fråga isf! :)