josefine

josefine

fredag 6 januari 2012

Underbart!

Vilken dag!
-Läna casper hos sin tjej
-Städa
-vara med kompisar
-Skämma ut mig, med mera!

Men aja, nu sitter jag här i min onepice och bara lever livet, ler åt ingetnting!
Hoppas ni haft en bra dag, :) HEJDÅÅ :D

KIMMMMMMMMMMMMMMM!

sitter här med min fin kimm!
AWESOME, <3

Godagens ;)

Tjollahooo, hur mår ni?
Jag mår bra, just nu är jag i Tenhult eller något, har vart med och lämnat Casper hos hans tjej i ödestugu, de är verkligen inte ett ställe för mig måste jag säga!
Men nu ska jag hem och platta håret sen dra till elma, så drar vi till A6 sen.. Blir inte så länge eftersom det är röd dag och dom har inte öppet så länge! Men ni får ha en bra dag så görs vi kanske senare .. Tjoflöjt då ;)

Jag kan inte sluta älska er..

Är de nått på jorden jag verkligen älskar så är de min familj, mina vänner, djur och så mycket mer!
Att få ha er vid min sida är de bäsa jag vet, att veta att ni finns där när de behövs, de är helt underbart, med er vill jag faktiskt tänka på allt det bra och inte på allt de negativa, tillsammans med er klarar jag mycket mer än vad jag tror, mitt självförtroende bättras även fast jag inte tycker att ajg är speciellt fin, min skolgång förändras, de blir bara bättre och bättre, jag kan inte fatta att mitt liv har förändrats så mycket på ett år, jag måste säga att jag är mycket mognare, förstår allt bättre och jag bryr mig mer, tar mer ansvar och så! De är underbart, jag kan inget annat än och säga att mitt liv är faktiskt sjukt bra, trots bråk, beskymmer, killar som uttnyttjar än och allt sånt, menmen, de ingår!
Jag vill iaf tacka er alla, och ni är bäst glöm aldrig det! <3


















/ Jossan