josefine

josefine

tisdag 17 april 2012

Dagen JAO!

Började med att ta bussen till skolan, efterblivet vad långsamt de gick idag, jag hatar tisdagar rent ut sagt! Men efter träffade jag Marcus som ni redan vet! Och sen sitter jag nu här med läxor, plugg hit, plugg dit! jag hatar detta,,,, mitt liv är påväg att gå under tror jag! Jag har pluggat konstant i 3 dagar nu! Riktigt hemskt! Jag vill ha sommarlov, och de ska vara i all evighet.. Men efersom tiden "går snabbt när man har roligt" så ska jag bara ha tråkigt på mitt sommarlov, för då kanske de går snabbt!
Jag vill inte meeeeer, skolan kan gå och hänga sig i en rutten gren,, tillsammans med alla lärare! Denna känslan tror jag många fler har,, för jag vet att de inte bara är jag som inte orkar stå ut mer!
Tillexempelt HISTORIA???! vad har jag för nytta för de i framtiden? Jo, inte ett skit! Jag behöver inte veta något om revulutioner, jag behöver inte veta något om massa döda personer, det är bland det mest ointressanta jag någonsin fått lära mig! Så nu skiter jag INTE fullständigt i detta! JAg ska kämpa med skolan nu, ända tills sista dagen!

Pusshej hörs i sommar typ!..

skuulan^^,

nu ska jag till skolan, sen blir de att träffa marcus, och sen hem och plugga! Ha en fin dag!