josefine

josefine

torsdag 26 juli 2012

Jag tycker om er alla!

Tänkte bara skriva att ni är guldvärda allihopa!
Jag har fått höra massa gulliga komplimanger av folk!
tillexempel! :
 
"Du har verkligen ett hjärta av guld, hur gör du?"
"hur kan du vara så hjälpsam?"
"hur gör du för att bli så fin?"
"Jag har dig som förebild!"
"Du är otroligt gullig"


Och massa sånt dära!
De är verkligen jätte kul att få höra!
Och vet ni, jag har faktiskt inga svar till nått av de där egentligen!
Mer än..
Att ha ett hjärta av guld kanske är att överdriva.. Eller alltså jag må vara snäll och väldigt hjälpsam.. men jag är väldigt bra på att säga ifrån, säga som jag verkligen tycker till folk!

Och att jag är hjälpsam kan nog ha att göra med att jag har vart med om massa olika saker som verkligen inte är kul och då får man andra saker att tänka på! Men de kan också vara väldigt jobbigt för mig.. för jag tänker mer på mina nära och kära, och även folk som jag inte känner som jag vet mår dåligt! Jag tänker knappast aldrig på mig själv..

Och jag är inte så fin som alla säger, eller jo kanske i era ögon! Och de kan jag bara tacka så mycket för, de bygger upp mitt självförtroende jätte mycket!

Att ha mig som förebild gör mig helt varm i hela kroppen, tack så mycket!

Tack, ni är alla gulliga!
Tjillivippen söta läsare! Ville bara säga att jag va på liseberg igår som ni vet! Och tro mig.. jag försökte blogga, men de gick inte.. Jag hade iaf sjukt kul och va blötare än blötast efter flumride! Men kul, ja de va det! ;)
Och nu idag så har jag vart ute i stor del av dagen och sen klippt mig.. buhu.. :'(
Men de blev ju fint och nu är de faktiskt snyggt om jag får säga så! :D
Hehe, men om jag inte bloggar mer nu så är de för att jag drar till gotland någon gång i helgen och kommer nog inte ha tillgång till internet :'( Buhu.. Menmen.. sånt är ju livet...MEn vi hörs så fort jag kommer hem om inte tidigare! Ha de fint mina fina läsare, ni är grymma! Puss!