josefine

josefine

söndag 19 augusti 2012

Toppen!

Hallihallå!
Har inte hunnit blogga så mycket i helgen! Har inte rört en dator sen i torsdagskväll typ. Mer än att jag och Jessika kollade buss på datan i fredags, men de räknas inte ;) 


Hahah! Iaf! :D

I Torsdags natt så kom 2 mysiga killar hem till mig! & sen runt typ 2 så kom en av killarna som va hos mig på natten och hämtade en sak! Sen kom Kimm hit, och vi gjorde typ ingenting.. Sen tog vi bussen till stan och då träffa jag Emma som gick en bit till Lollo, fast hon gick till sig! Och sen gick jag till lollo, där vi åt mat från pallas atena, och sen åkte vi till västersjön, och sen hem till Lollo igen, och då kom Jessika dit & vi fick skjuts av Sebbe till pappa! Där vi inte gjorde så speciellt mycket! Vi gick och la oss ganska tidigt.. TRÖÖTTTAA! 

På fredagen träffade vi Max, Nick & Kimm! Super kul va de verkligen! :D Vi va först hos pappa en stund, och sen åkte vi till mamma där jag hämtade mitt andra busskort och sen typ plattade håret! Max plattade Jessikas hår! svin gulligt!!!!!!! Sen tog vi bussen till branten där vi töntade oss, vi träffade även Erica & Jonas där! tummen upp för det!! :D
Sen kom mamma och hämtade mig, Jessik, Nick och Max! Och vi gjorde verkligen ingenting när vi kom upp till Ekhagen igen! Jag och Jessika gick iaf ut med Egon på kvällen!
Och sen på Lördagen så gick vi ner till rosenlundsskolan eller vi gick till någon kiosk först och köpte lite grejs, sen gick vi till rosenlundsskolan! Där vi lyssnade på musik och töntade oss! ;)
Sen gick vi upp till Ekhagen igen, för att promenera hem! Och när vi vart hemma en stund åkte vi ner till a6 och köpte en väska, och kalender.. skolan börjar ju snart :( suck... Och Jessika köpte även ett par klackskor!
När vi kom hem igen så gick jag och Jessika ut för att hon ska börja gå in sina klackskor.. HAHAHA!.. de gick ju sådär.. slutade med att båda tog av sig skorna för vi fick blåsor..
Men efter det iaf så fick vi för oss att vi blev sugna på kräftor...Så vi fick för oss att gå ner till City Gross.. Och smarta som vi är får vvi SKOSKAV också.. hehe.. så vi gick barfota ner dit, och även barfota inne på city gross i en timme.. men tror ni vi köpte några kräftor?? :o 

haha, svar : NEJ! vi köpte ikstället klubbor, tidning och ice tea.. yeah., gott!
Sen när vi gick hem så gnällde vi på att de gjorde ont i fötterna.. :(
Och efter det så ringer mamma och säger att vi måste ta Egon.. och herre gud... Jag har inte skrattat så mycket som vi gjorde då, på alltså.. jag vet inte hur länge.. helt sjukt! .. Vi gick och pratade om alla minnen från förr, och sen sa Jessika.. 

-Om jag skulle göra en bok om våra dagar,.. så skulle den va skit stor! Man måste vara två för att kunna bläddra blad.. Hahhah! Då den ena måste stå på ena sidan och ropa till den andra " ÄR DU BEREDD?" nu kommer den!.. Alltså shit.. Tror att vi väckte dom som låg och sov, med tanke på att klockan va ändå 22.45 och  de bor typ bara tanter och gubbar här... 
Sen skulle vi gå ner och möta upp Casper också.. heheh, jadu.. De gick ju sådär.. Magkramper av skratt och mycket mer! ;)
Och sen kollade vi på skräckfilm och den va nog den läskigaste jag sett någonsin faktiskt.. ;/ Men vi kollade på en komedi efter så de va ju lugnt! Men iaf... Mitt inatten så öppnas och stängs min dörr.. Både jag och Jessika är sjukt rädda.. Men båda vet att de är bara vinden.. Sen somnade vi..
Idag, alltså söndag idag ju! Så har vi inte gjort alls mycket, vi har typ bara tagit de lugnt ! :)