josefine

josefine

tisdag 1 november 2011

God natt!

nu går jag och snarkar kudde, puusss oo kram <3

Jonna!

1 november 2011, de betyder att min fina Jonna fyller år idag, ett mega grattis till dig kusin, hoppas du inte börjar få alldelles för mycket ålderskris, du börjar ju närma dig 50.. ojoj, gammal gammal!
aja, ha en toppen dag, så hörs vi.. Puss!  :)

Ny månad!

Ny månad, nya tag!
För varje dag som kommer försöker jag lära mig något nytt, och de jag lyckas nästan varje dag. ~

HHHEJJJJ !
igår va de en dag jag inte gillar, för igår för exakt 2 årsen dog min vackra mormor, hon va en av de människor jag verkligen älskade mest, helt underbar! Men så inträffade den dagen, 31 oktober 2009, då någon bestämde att idag ska denna människa försvinna från denna jord, men som jag tror och vet så finns hon med oss än idag, bara att jag inte kan se henne.
Hon va en sån människa som nästan alltid hade humöret på topp, en människa alla tyckte om, hon va verkligen speciell.
De är inte alla som har en så fin mamma/mormor som hon, de är de verkligen inte.
De är nog inte bara jag i våran släkt som fortfarande inte har fattat att hon inte finns, vi har inte träffat henne på 2 hela år, usch. De är hemskt, men sånt händer här i livet !
Man föds, men man dör också.
Tänk er själva om alla skulle leva kvar på denna jord fortfarande, man han hade ju inte kunnat gå någonstans, men tyvärr så måste man faktiskt försvinna nångång, alla gör de.
De är en hemsk tanke att tänka på de, men de är också en tanke som nångång går i uppfyllelse.
Men skulle man som i sagornasvärld, nångång få önska sig tillexempel 3 önskningar så skulle en av dom vara att få tillbaka min vackra ängel till mormor.
Jag älskar dig, och kommer alltid att göra. Hoppas att du har de så otroligt bra! Att du fått träffa din mamma och din pappa som du alltid berättade om, du visade bilder, du berättade om hur dom va, och jag hoppas verkligen att du har de så extremt bra, så bra man bara kan ha de.
Du är saknad, och kommer alltid att vara de, vad som än händer. Men du är också älskad av oss alla!