josefine

josefine

torsdag 1 mars 2012

Fuck that..

Säg inte att jag brukar vara negativ, jag har inte bett någon att läsa men gör du de, gnäll inte! vill inte ha mer bråk, de är nog nu!



Jag hatar det, verkligen hatar det!
Allt jag hoppades på blev bara skit det med, jag ska aldrig mer bli glad så fort en kille säger de orden till mig! Jag ska bli sur, arg & ledsen och hoppas på att de kan bli bra sen..
Kärlek är inte längre min sak, jag blir glad & sedan sårad lika snabbt!
Grät hela kvällen från att jag lämnade dig & till jag somnade vid halv tolv. Vaknade vid 3 och hade fortfarande gråten i halsen, tårarna rann!! Jag hoppades på att jag bara hade drömt det, men nej.. de va sant och jag ville bara tillbaka! Kunna spola tillbaka tiden till 16.40. Låta allt börja om, göra de vi gjorde! Och sedan få det att bli bra! Men nej istället ska vi bråka & lämna varandra! Du kallar mig fantastisk, att jag är världens bästa tjej, att de inte finns bättre! Men jo tydligen, annars hade du haft tid med mig! Visst du har de jobbigt, men vill aldrig säga något! Men kalla mig inte bästavän, jag kommer inte orka de på länge länge länge LÄNGE!

Robin, du är en av de allra bästa jag träffat, en av de mest fina killar på denna jord! Din doft, dina ögon, ditt leende, helt perfekt! du är allt jag vill ha, om inte mer! Du är en som fått mig att må lika bra som jag gjorde när jag inte ens visste vad kärlek var! Så bra som en kille ska få en att må! Sånt som inte killar brukar kunna göra! Men du har också fått mig att må så j-ä-v-l-a dåligt, jag har aldrig gråtit så mycket i SKOLAN som jag gjorde idag! Usch fy & blääääää!

Jag vill bara bort, så jag kan slippa alla dessa problem, bort långt långt långt bort från allt och alla!
Slippa skolan, familjen, släkten, vänner & allt! Mitt huvud sprängs snart, känns som jag blivit strypen!
Usch vad jag hatar allt, vill träffa människor jag aldrig kommer få träffa mer. Dom som är borta, dom som hatar mig, och dom som inte vågar! Jag är trött på allt!
Jag har haft ork så länge nu, men snart är de helt ärligt slut, energin är borta och ja vill bara ligga i sängen och tänka igenom allt, gråta skrika och tänka på hur och vad jag vill med mitt liv! För tillfället känns de inte ens nödvändigt att leva! Men jag ska fortsätta! Nån gång blir de väl bra!







http://www.youtube.com/watch?v=7YcATzPbLFY&feature=BFa&list=PL7F3BEBA19AB6E51B&lf=BFp

http://www.youtube.com/watch?v=QYdD0aIxxTE&feature=BFa&list=PL7F3BEBA19AB6E51B&lf=BFp

http://www.youtube.com/watch?v=GXgqXeEA594&feature=BFa&list=PL7F3BEBA19AB6E51B&lf=BFp