josefine

josefine

torsdag 12 april 2012

chacha!

Cha Cha bloggen, hur mår ni?
.okej bra! (y)

nej men vill bara säga att jag vart duktig och gjort min första matteläxa på hela 8an idag.. hehe (a) Bättre sent än aldrig? Sen har jag duschat, städat rummet, packat & drygat lite med pappa, spelat biljard & ishockeyspel! Jag är grym , you know (a)

Men nu ska jag sova, men ni får ha de så sjukt fint, så hörs vi imon!
Puss & go'natt

200

Inlägg 200 nu då! wihooo....

Jag känner att jag inte alls umgås med mina vänner längre, men ingen vill ju inte.. kanske inte är så konstigt dåååå! :D

Är iaf trött på alla falska berättelser nu, att ljuga är de dummaste man kan göra, man lever inte länge på en lögn, för nån gång kommer de ju fram!
Är trött på dessa meningar :
-  Ja, men vi ses då,då,då..
- Gött, vi kan träffas då, då,då!
Men träffas man sen? NEJ!
Jag skiter i vilket! Ska inte förstöra min dag på vänner som bara kommer till mig när dom mår dåligt eller om dom har något problem! Visst jag finns kvar, men inte på samma sätt! Tänker inte bry mig om någon som inte bryr sig tillbaka! Sånt är livet, men de kan inte alltid vara enkelt ;)

P-L-U-G-G

Känslan för att komma hem från skolan och sen sätta sig direkt med matte.. INTE OKEJ! Vädret är ju så sjukt underbart och här sitter jag med en penna, suddigum, mattebok och MINIRÄKNAREN! Tro inte att jag räknar i huvudet!
Hoppas ni haft en bra dag! För de har jag, trots många lektioner och knappast någon dag, så är de så sjukt underbart att vara tillbaka i skolan igen!  Utan skolan hade de inte vart lika roligt tror jag inte! Menmen, nu måste jag koooera plugget jao! :*