josefine

josefine

lördag 16 juni 2012

uttråkad..

Som många vet började jag min första dag på lovet SJUK!
men börjar bli piggare nu, WOHOOOOO!, så imon drar jag till Gränna för att ha trevligt med fina vänner och Ulrik Munther!
Men nu ska jag rensa lite bilder, hihih.. ha de så bra :D

Sommarloooov

Förlåt för att jag inte har bloggat sen i typ tisdags
men jag har haft fullt upp och inte ens rört en dator sen i tisdags..

Onsdag: Kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde då, mer än att jag va i skolan! Eller juste jag va med Jossan lite efter, cillidill!

Torsdag: Klassens dag, så vi kollade bara på film & sen slutade vi vid 12 , så jag åkte hem till Jossan och då fixade vi oss för den otroligt underbara kvällen! Vi åkte till skolan vid 2 ungefär och jag va så sjukt nervös, men de gick bra! Vi serverade 9.orna, dom hade suckfest! Jag & Jossan höll ihop hela kvällen, hihi.. Vi fotade, filmade, och hade så sjukt kul, och även de andra servitriserna/servitören!
Denna dagen kommer vara ett minne för livet, fast våran sukfest blir ju förhoppningsvis roligare, men ändå!
Vi kollade på bilder/filmer på 9.orna från deras 3 år!
Sen efter det städade vi upp i aulan, och där fick man ju sig några goa skratt! ;)
Och sen vid halv 12 åkte jag hem eller något! 

Fredag: Började med att gå upp vi 6, trött som en apa, sov 3 timmar för jag va så sjukt nervös och sen massa annan skit.. Men upp de kom jag, för det va ju sista dagen på lj, år 8 va nu slut! Tiden går nästan för fort! Jag va både glad och ledsen, de kändes verkligen att man skulle lämna allt.
Att lämna tjejerna för en sommar de gjorde verkligen ont! Sen kommer jag sakna allt! Jag vet att jag har ett år till på ljungarum, men de gör inte saken bättre, med den kontakt vi i klassen har så vill man bara vara med dom hela tiden! men vi träffas nog i sommar hoppas jag!
Efter min skolavslutning så åkte jag hem och hoppade in i bilen direkt för då skulle vi upp till a6 och kolla när lollo springer ut! Hon tog nu åntligen studenten, kan man bli gladare? Så stolt är jag över dig vackra syster!
Vi började med att åka hem till lollo och släkten från pappas sida kom dit! Trevligttrevligt! Vi åt smörgåstårta och pratade väldigt mycket!
Sen kom släkten från mammas sida och de va med trevligttrevligt! Vi snackade och åt ostbricka! Sen tog vi oss en promenad till piren och det va trevligt förutom att jag blev dålig, (förskyld, och massa), men jag stod ut, efter att vi vart på piren så gick vi först till en pub men där kom jag inte in så då gick vi till twin city men där kom inte lollo, sebbe, tess och mickan in... så då gick vi till en annan pub och där kom vi alla in och där satt vi i kanske 1-2 timmar om inte mer eller mindre, hade noll koll på klockan igår! Men vid 23.28 någonting åkte vi hem och de va skönt, men allt va så himlans bra igår!