josefine

josefine

lördag 21 juli 2012

Magnus Uggla!

ja den mannen har jag gillat sen barndomen, han är verkligen helt underbar.. Och jag skiter fullständigt i vad ni tycker, men jag gillar han och jag är stolt för det!
Han har vart med under min barndom, eller hans musik och bilder på han! Han är en suverän kille, och jag skulle kunna ge han all min kärlek till han! (ta de inte fel).. men han är BÄST!

Hoome!

Äntligen hemma igen, riktigt skönt! Eller jag har vart hemmasen typ 3 halv 4.. Men nu ärjag hemma hos lollo, och ska hämta kläder, YEAH! :)

Men här har miiaflite bilder från Karlskrona!
































Call me maybe! By: Wille & Simon!

HHHHHHHEEEEEELLLLLLLOOOOOWH SVVVVEEEERRIGE! Nej, men god morgon! Sovit gott? Jo, tack! Själv mina fina läsare? Idag ska vi tyvärr åka hem från detta ställe.. Visst, de kommer väl att bli rätt skönt att komma hem, saknar ju mina underbara vänner och min gossssiga hund som jag har vart utan förlänge nu känns de som och de gör erkligen ont nu vad mycket jag saknar vovvven <3 Men jag ska iaf inte gå upp en, ligger för rillfället i sängen med musik i öronen! Absolut de bästa killarna som finns måste jag ju säga! Ni tror säkert att jag lyssnar på Danny, Eric Saade, eller bågon sån som jag gillar! Men det är de ICKE! Utan de är Wille & Simon! Mina absolut bästa idoler någonsin! Haha.. :) Men nu får ni ha en bra dag, så hörs vi! Pusshej sötnosar! <3