josefine

josefine

tisdag 31 juli 2012

trött på folket just nu..

Är så himla trött på vissa personer just nu..
Folk skäms för att vara min vän på något sätt.. Jag vet inte varför.. Men dom kan säga så himla mycket på sms, facebook, msn, skype, & allt sånt.. men att säga hej i verkligheten är inget populärt, bara om jag är ensam och "hen" är ensam... Och jag har tröttnat på det, ska du snacka med mig, så träffa mig, jag är ingen direkt "telefon underhållare" , ingen som helst "sexunderhållare" eller något sådant, jag är en helt enkelt en vanlig människa som kan vara social men när de börjar gå till sexsnack är jag inte lika på längre.. då backar jag hellre och skiter i dig, så länge vi inte träffats, eller så länge du skäms över att känna mig så är de inget kul att överhuvudet snacka med dig!
Att komma till de snacket då du börjar snacka om "skicka bild" .. där går du över gränsen.. Att skicka en vanlig bild är inga som helst problem, men när du säger att de ska vara bh-bild är jag inte din typ!
Jag skickar inte såna bilder hur mycket och hur gulliga ögon du än får..

Gotland city

Hej sötnosar!
Kom precis hem! Har gått på stan i en stor del av dagen, sen vart och handlat! Vi skulle åkt till stranden, men de blev inte så! Det blåser ju något så grymt mycket!..
Men att gå på stan va mycket mycket trevligt!
Jag hittade två tröjor som jag är kär i!
En svampbob och en "I ♥ Swedisch boys" Hihi, riktigt gulligt, men jag har ju inte med mig så mycket pengar tyvärr.. Ni fr gärna kommentera vad som är mest värt.. För kan inte köpa båda nämligen.. :'(

Annars va väl stan här som stan i Jönköping & shit vad jag längar hem, finns inga ord för det.. :'(